Táto slabo ostrá zmes pochádza z Indie. Hodí sa na mäso varené...
Táto slabo ostrá zmes pochádza z Indie. Hodí sa na mäso varené v paradajkovej či cibuľovej šťave, grilovanú hydinu, rožnenie, prípravu minútok, mletá mäsa a karbonátky, šošovkové alebo fazuľovú polievku, ryžových jedál a na ochutenie jogurtových ..
Sladko voňajúce pikantné zmes korenia určená predovšetkým na p...
Sladko voňajúce pikantné zmes korenia určená predovšetkým na pečenie mäsa, hydiny a na nakladanie mäsa pred prípravou. Zaujímavo jej ochutíme čínskej pokrmy z hovädzieho a iných druhov mäsa.Krajina pôvodu: ČRZloženie: Škorica mletá, fenikel mletý..
Zmes korenia vhodná nielen na pizzu alebo pod mäso, ale tiež d...
Zmes korenia vhodná nielen na pizzu alebo pod mäso, ale tiež do omáčok na cestoviny či ryžu.Krajina pôvodu: ČRZloženie:Cibuľa, cesnak, paradajkové klinčekmi červené, paprikové klinčekmi červené, paprikové klinčekmi zelené...
Sušené paprikové klinčekmi sa hodí pod mäso, do gulášov, polie...
Sušené paprikové klinčekmi sa hodí pod mäso, do gulášov, polievok, cestovín, šalátov, nátierok a zapečených zemiakov.Krajina pôvodu: ČínaZloženie: Paprikové alebo klinčeky červené, paprikové klinčekmi zelené...
Zmes korenia určená na ochutenie zveriny, srnčia alebo daniele...
Zmes korenia určená na ochutenie zveriny, srnčia alebo danielej mäso, na morku, kura a hovädzie sviečkovú či baranie pečienku. Vhodná tiež na marinády, pečenie, dusenie aj minútky.Krajina pôvodu: ČRZloženie: Tymian mletý, bobkový list mletý, kori..