Granulovaný cesnak je všestranným pomocníkom v kuchyni - využi...
Granulovaný cesnak je všestranným pomocníkom v kuchyni - využijete ho všade tam, kam sa hodí aj čerstvý cesnak. Hodí sa do nátierok, omáčok, polievok, strukovín, fašírok, šalátov, pod mäso a na hrianky. Po zmiešaní so soľou vytvoríte cesnakovou s..
Granulovaný cesnak je všestranným pomocníkom v kuchyni - využi...
Granulovaný cesnak je všestranným pomocníkom v kuchyni - využijete ho všade tam, kam sa hodí aj čerstvý cesnak. Hodí sa do nátierok, omáčok, polievok, strukovín, fašírok, šalátov, pod mäso a na hrianky. Po zmiešaní so soľou vytvoríte cesnakovou s..
Mletý cesnak je všestranným pomocníkom v kuchyni - využijete h...
Mletý cesnak je všestranným pomocníkom v kuchyni - využijete ho všade tam, kam sa hodí aj čerstvý cesnak. Hodí sa do nátierok, omáčok, polievok, strukovín, fašírok, šalátov, pod mäso a na hrianky...
Táto slabo ostrá zmes pochádza z Indie. Hodí sa na mäso varené...
Táto slabo ostrá zmes pochádza z Indie. Hodí sa na mäso varené v paradajkovej či cibuľovej šťave, grilovanú hydinu, rožnenie, prípravu minútok, mletá mäsa a karbonátky, šošovkové alebo fazuľovú polievku, ryžových jedál a na ochutenie jogurtových ..
Korenie je celosvetovo najpoužívanejším korením.Biele korenie ...
Korenie je celosvetovo najpoužívanejším korením.Biele korenie býva menej aromatický než čierny, je však ostro pálčivý, s sladkastou vôňou. Obsahuje tiež menej silíc, pretože tie sa nachádza v šupke, ktorá sa pri čistení odstráni.Krajina pôvodu: V..
Korenie je celosvetovo najpoužívanejším korením.Chuť i vôňa či...
Korenie je celosvetovo najpoužívanejším korením.Chuť i vôňa čierneho korenia je aromatická a ostro pálčivá.Krajina pôvodu: Brazília, Indonézia, Vietnam..
Majorán je všeobecne veľmi obľúbené korenie, pretože takmer ne...
Majorán je všeobecne veľmi obľúbené korenie, pretože takmer nestráca svoju arómu, a preto je sušená takmer rovnako aromatická ako čerstvá.Aróma majoránky je sladko korenisté, podobné tymianu. Chuť je korenistejšiu, ale stále jemnejšie, než chuť o..
Vôňa papriky býva skôr potlačená a jemná. Niektoré typy sa vyz...
Vôňa papriky býva skôr potlačená a jemná. Niektoré typy sa vyznačujú karamelovú, ovocnou alebo údenú príchuťou, zatiaľ čo iné ľahko dráždi a páli v nose. Chuť kolíše od sladkasto údené po vyzretou a plnú alebo jemne pálivú s náznakom horkosti.Kra..
Vôňa papriky býva skôr potlačená a jemná. Niektoré typy sa vyz...
Vôňa papriky býva skôr potlačená a jemná. Niektoré typy sa vyznačujú karamelovú, ovocnou alebo údenú príchuťou, zatiaľ čo iné ľahko dráždi a páli v nose. Chuť kolíše od sladkasto údené po vyzretou a plnú alebo jemne pálivú s náznakom horkosti.Kra..
Vôňa papriky býva skôr potlačená a jemná. Niektoré typy sa vyz...
Vôňa papriky býva skôr potlačená a jemná. Niektoré typy sa vyznačujú karamelovú, ovocnou alebo údenú príchuťou, zatiaľ čo iné ľahko dráždi a páli v nose. Chuť kolíše od sladkasto údené po vyzretou a plnú alebo jemne pálivú s náznakom horkosti.Kra..